Ett litet kök
Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm
08-545 85 950
info@couscous.se

Sök jobb hos oss

Söker du ett kul extrajobb som ställer krav på stil och ansvarstagande och samtidigt ger möjlighet till personlig utveckling och ev. fast arbete så måste du genast höra av dig till oss. Skriv ett mail med några korta rader om dig själv och boka en tid för intervju. 

Cous Cous är en slimmad organisation med ett litet gäng av fasta medarbetare. För att dra runt alla våra verksamhetsben så måste vi ständigt ha en stab av extrapersonal som rycker in vid behov.

Event

Dag-, kvälls- och helgarbete ute på location. Hemma hos privatpersoner, ute på parkeringsplatser, i skogen eller i kontorsmiljö. Våra kunder har höga krav på service, en positiv attityd och ett fräscht yttre. Bra om du har lite serveringsvana och är beredd på att hugga i lite extra.

Chaufför

Ibland behöver vi förstärka vår egen budorganisation och då behövs du som har lätt för att hitta i stan, är stresstålig, har en hög servicenivå och ett bra kundfokus. Har du egen bil och är rökfri så är det så klart ett plus.

Servis

Vi stort behov av dig som kan bära mer än tre tallrikar och har vana från finservering på restaurang och/eller festvåning. Vi hoppas att du är rökfri och att du är van vid effektiv och estetisk uppdukning och är prestigelös när det gäller arbetets omfattning som kan innebär mycket mer än "bara" servering.

Butik

Vi behöver alltid extrahjälp i vår prisbelönta affär på Rådmansgatan. Vi har öppet måndag - fredag och söker dig som har hög stresströskel, kassavana och har ett gediget matintresse. Här är alltid ett högt tempo och du bör kunna visa upp bra referenser och ha en positiv serviceinriktad gästsyn för att platsa i gänget.

Kök

Vår breda verksamhet behöver ofta förstärkas med medarbetare som trivs med storproduktion såväl som fine dining och tycker om nytänkande samt har ett gediget matintresse och ett estetiskt sinnelag. Goda referenser hjälper såklart:-)
Jobba på Cous Cous
Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-545 85 950   info@couscous.se
12 % moms tillkommer