Ett litet kök
Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm
08-545 85 950
info@couscous.se

Vår arbetsmetod

Att ringa och prata mat med oss kostar förstås ingenting. En offert är givetvis också helt kostnadsfri. Vill du att vi skapar din middag till en oförglömlig kväll med ljus, ljud, artister, bomber och granater så tar vi betalt för vår idé- och projektledningstid.

Kontakt

I ditt första möte med oss får du många frågor. Hur många gäster? Var? Varför? Vad har du gjort tidigare? Vad tycker du om? Vad tycker du inte om? Hur gamla? Hur många män/kvinnor? Musik? Känsla? Inbjudan? Förväntan? Det är här vi skapar oss en bild om vad du vill ha. Kanske önskar du bara en budbil som levererar en buffé eller kanske vill du ha en helkväll där vi tar ett helhetsgrepp kring allt från inbjudan till goodie bags att ta med sig på chartrade bussen hem till stan. Ibland kan det krävas ett möte hemma hos dig för att vi skall kunna göra ett förslag. Vårt första möte är alltid kostnadsfritt.

Offert

När vi fått en uppfattning om vad du söker skriver vi en offert. Här estimerar vi alla kostnader och beskriver ditt evenemang med sköna verb och målande adjektiv. Det är nu du ska hojta: "Mera mera - Det här verkar bli kul!" eller "Nä nä nu tar vi det lilla lugna"!

Order

Offerten blir så småningom en orderbekräftelse. Fortfarande går det såklart bra att justera detaljer och ändra lite här och var, men i stora drag är det så här beställningen blir. Nu kan du slappna av och se fram mot dagen F som i Fest.

Genomförande

Partytajm! Det är nu det gäller. Vid större evenemang kan vi behöva vara på plats ett par dagar innan, för att iordningsställa allt. Vid enklare tillställningar brukar det räcka med att vi är på plats några timmar innan gäster anländer. Det är nu vi ger allt vi har. Vår ambition är att överträffa din och dina gästers förväntningar. Vi tänker att det är de små detaljerna som skapar helheten och som gör skillnad.

Dagen efter

Vi följer alltid upp våra genomförda evenemang. Din respons och synpunkter är jätteviktiga! Vi är aldrig bättre än vårt senaste genomförande. Innan vi skickar vår faktura vill vi försäkra oss om att du är nöjd.
Hör av dig!
Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-545 85 950   info@couscous.se
12 % moms tillkommer