Ett litet kök
Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm
08-545 85 950
info@couscous.se

Vår matfilosofi

Välkommen till vår ateljé

Vårt kök ligger i ett gammalt arkitektkontor mitt i Vasastan. Här strålar ljuset ner från taklanterninen och här arbetar utbildade och erfarna kockar, kallskänkor och brödbakare. Vi inspireras av våra kunders alla olika förfrågningar och önskningar. I ett cateringkök har man aldrig tråkigt. Här samsas hela världens matkulturer och här finns alltid utrymme för nya idéer. Mat- och miljömässor, mat- och kulturresor, det finns många sätt för oss att hitta energi och hänga med. Det är fantastiskt att få arbeta i en bransch där fantasi och kunskap går att kombinera i det oändliga.

Sverige är fullt av duktiga matentreprenörer. Vi håller oss vän med de leverantörer som kan berätta sin mathistoria. Dvs de som kan berätta vad djuren äter, hur grödorna gödslas och de som har ambitionen att förbättra vår matkultur.

Kan vi välja ekologiskt producerade råvaror så gör vi såklart det. Är de dessutom närproducerade så är det ju ännu bättre. Ibland måste vi dock välja. Det kan t ex vara bättre med en närproducerad växthusodlad sallad än en ekologisk som åkt lastbil ända från Holland. Sallad skall inte åka lastbil tycker vi. Vårt kaffe är alltid ekologiskt liksom även mjölken. Ekologiskt blir mer och mer självklart men för att du skall vara riktigt säker på vad du får - Välj våra ekobufféer och/eller prata ihop dig med vår säljare/projektledare.

Att jobba med matproduktion i den omfattning vi gör, drar såklart mycket elenergi och innebär lätt stora miljöpåfrestning. Självklart källsorterar vi allt vårt avfall, återvinner köksfett och väljer ett miljövänligt elalternativ för vår dagliga drift.
Mat för alla tillfällen!
Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-545 85 950   info@couscous.se
12 % moms tillkommer