Ett litet kök
Warfvinges väg 31
112 51 Stockholm
08-545 85 950
info@couscous.se

Fest/Eventarrangemang

Fest/Eventarrangemang

Vi hjälper dig med hela ditt arrangemang och har mångårig erfarenhet av såväl företagsfester som roliga trädgårdspartyn i hemmiljö. Vi har ett stort kontaktnät av artister och fantastiska sammarbetspartners när det gäller dekor, ljus och ljud. Vi blir som bäst när vi har ett finger med i upplevelsens alla delar.

Med vår hjälp kan du avsluta en hård arbetsvecka med teambildande aktiviteter som får dina kollegor att bryta mönster och hitta nya sätt att umgås - Varför inte prova på att laga mat tillsammans med våra duktiga kockar? Eller så ser vi till att alla på kontoret får känna sig som rockstjärnor för en kväll.

Vårt nätverk av artister spänner över Nycirkus till Dansband från Klezmer till Club-Dj. Vi kan ordna GI-föreläsningar, plocka fram fakirer och t.o.m. livs levande kossor om det är det som krävs för att skapa det oförglömliga ögonblicket.

Med små medel förvandlar vi ditt vardagsrum till en vitdraperad cool New Yorkclub eller får din trädgård att kännas som ett hysteriskt torg i Marrakech med ormslukare, fakirer och mystiska dofter.
Välkomna till oss på Couscous!
Warfvinges väg 31   112 51 Stockholm     08-545 85 950   info@couscous.se
12 % moms tillkommer